
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaHerkkuvohvelit
- 4 vohvelikuoria, Pappagallo
- 50 g tummaa suklaata
- 2-3 rkl (20 g) strösseleitä
Täyte
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
- 1 banaani
-
50 g
vadelmia tai boysenmarjoja
- ½-1 prk ananaspaloja valutettuina
Voit kokeilla myös - 110 g suklaa-pähkinälevitettä, Nutella
- 65 g pähkinöitä tai suolapähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele suklaa pieneen lasikulhoon. Sulata mikrossa, sekoittele välillä. Pyörittele vohvelitötterön reunat suklaassa ja kasta strösseleihin. Valuta jäljelle jäänyt suklaa tötteröiden sisälle. Anna suklaan kuivahtaa huoneenlämmössä. (Suklaareunukset voi tehdä hyvin valmiiksi jo tarjoilua edeltävänä päivänä.)
Täyte
- Laita tötteröt esim. laseihin tai isoaukkoisiin pulloihin pystyyn täyttämistä ja tarjoilua varten.
- Vaahdota kerma ja vaniljasokeri. Laita kermavaahto ja rahka omiin, isoilla tyllilla (ø 11 - 13 mm) varustettuihin pursotinpusseihin, niin täyttäminen on helpompaa ja lopputulos on näyttävämpi.
- Puolita ja halkaise banaani. Leikkaa palat vielä pitkittäin kahtia.
- Täytä tötteröt pursottamalla niihin vuoroin kermavaahtoa ja rahkaa. Laita marjoja tai valutettuja ananaspaloja sekä huoneenlämpöistä suklaalevitettä (ks. vinkki) vaahtojen väliin. Työnnä vaahtoon myös banaanipalat. Viimeistele pähkinöillä ja koristele vielä halutessasi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
22,9 g
Rasva
18,5 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa