Lakka-kinuskijäädyke

Lakka-kinuskijäädyke
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Lakka-kinuskijäädyke

Lakka-kinuskijäädyke

Lakka-kinuskijäädyke on helppo valmistaa. Tämä klassinen makuyhdistelmä saa koristeekseen rapeaa marenkia ja toffeekaramelleja. Jäädyke on siitä mukava jälkiruoka, että sen voi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi ja koristella viime hetkellä ennen tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
15 min
pakastimessa
12 h
Yhteensä
12 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 prk (à 2,5 dl)
1 prk (200 g)
3 rkl
lakkahilloa

Koristeluun

4
marenkia
4 kpl
fudge-toffeekaramelleja kuutioituna
2 rkl
lakkahilloa

Ohje

  1. Yhdistä kinuskikerma ja rahka. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Lusikoi puolet vaahdosta leipävuokaan tai jäädykevuokaan (n. 1 l vuoka). Lusikoi väliin lakkahilloa ja lisää loput vaahdosta päälle.
  3. Anna jäätyä yön yli.
  4. Ota jäädyke temperoitumaan 15 min. ennen tarjoilua. Kumoa tarkoiluastialle. Koristele marenkimurulla, pienillä fudgekuutioilla. Lusikoi tai pursota vielä lakkahilloa muiden koristeiden joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›