
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h
Yhteensä
12 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 dl tuoretta basilikaa
- 1 sitruunan kuori raastettuna
Mantelinougat
- ½ dl mantelilastuja
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Koristeluun
- 0 kg tuoreita mansikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota vaniljakreemi ja kuohukerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
- Hienonna basilika ja lisää vaahtoon. Lisää myös sitruunankuoriraaste.
- Lusikoi vaahto jäädykevuokaan (n. 1 l). Peitä ja pakasta yön yli.
- Lisää mantelilastut kuumalle kuivalle pannulle ja paahda hetki. Lisää hunaja. Sekoita. Kaada seos leivinpaperin päälle ja anna kovettua.
- Ota jäädyke sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua. Kumoa tarjoiluastialle. Koristele tuoreilla mansikoilla ja taittele kovettuneesta mantelinougatista paloja jäädykkeen pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
296 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
20 g
Rasva
22,6 g
Tyydyttynyt rasva
12,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita mansikoita