
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
1.67
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g perunalastuja
- 500 g lenkkimakkaraa
-
200 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
- 4 suolakurkkua
- 1 dl paahdettua sipulia
- 0 kg ketsuppia
- 0 kg sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä perunalastut leivinpaperille uunipellille.
- Paloittele lenkki ja paahda nopeasti kuivalla pannulla, kunnes saa kauniin paahtuneen pinnan.
- Ripottele makkarat ja raastettu juusto perunoiden päälle.
- Paahda uunissa 225 asteessa 5 min.
- Tarjoa suikaloitujen suolakurkkujen, paahdetun sipulin ja ketsupin sekä sinapin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ketsuppia
- sinappia