Vadelmaiset välipalapatukat

Vadelmaiset välipalapatukat

Nämä herkulliset välipalapatukat maistuvat niin kotona kuin harrastusten lomassa liikkeellä ollessa. Välipalapatukat on näppärä säilyttää annospakattuina pakastimessa ja napata aina tarpeen vaatiessa mukaan. Jääkaapissa välipalapatukat säilyvät viikon verran.

Ainekset10 patukkaa

10 patukkaa
2 ½ dl
kaurahiutaleita , (tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus)
100 g
pakastevadelmia
50 g
kuivattua omenaa
50 g
mantelilastuja
50 g
2 rkl
hunajaa
½ tl
kanelia
½ dl
kookosjauhetta

Pinnalle

50 g
pakastevadelmia
25 g
kuivattua omenaa
25 g
mantelilastuja
1 rkl
hunajaa

Ohje

  1. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai blenderiin ja soseuta kunnes massa on tasaista ja kosteaa.
  2. Levitä massa uunipellille tai uunivuokaan leivinpaperille neliskulmaiseksi n. 1,5 cm:n paksuiseksi levyksi.
  3. Painele pakastevadelmia levyn pinnalle. Hienonna omena- ja mantelilastuja hiukan ja sekoita niiden joukkoon hunaja. Ripottele seosta vadelmien sekaan.
  4. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 15 min. Anna jäähtyä hyvin jääkaapissa.
Vinkki

Vinkki

Säilytä patukoita valmiiksi annospakattuina pakastimessa. Nappaa patukka tarvittaessa, se on heti valmis syötäväksi, mutta säilyy myös laukussa koko päivän.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
333 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
7 g
Suola
0,1 g
Kalsium
66 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›