
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.83
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaVaniljakiisseli
-
4 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 2 rkl perunajauhoja
- ½ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Vadelmakiisseli
- 4 dl mehua (vadelma)
- 3 rkl perunajauhoja
- ½ dl sokeria
- 200 g vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin vaniljakiisseli. Mittaa kaikki aineet kattilaan, sekoita tasaiseksi ja kuumenna hiljallen sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee.
- Jaa vaniljakiisseli lasisten annosmaljoihin tai laakeisiin laseihin. Jäähdytä.
- Mittaa mehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Keitä samalla tavoin kuin vaniljakiisseli.
- Jaa vadelmat vaniljakiisselin pintaan ja kaada vadelmakiisseli niiden päälle. Ripottele pinnalle hieman sokeria.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
18,1 g
Rasva
0,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa