Hedelmä-kerroskiisseli

Hedelmä-kerroskiisseli
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Hedelmä-kerroskiisseli

Hedelmä-kerroskiisseli

Auringonkeltainen hedelmäkiisseli on täydellinen pari täyteläiselle maitokiisselille. Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti, mutta on näyttävä ja maukas arkiaterian päättäjä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta

Maitokiisseli

5 dl
1
kananmuna
½ dl
sokeria
3 rkl
perunajauhoja
ripaus
suolaa

Hedelmäkiisseli

1 - 2
verigreippiä tai -appelsiinia
5 dl
2 rkl
perunajauhoja
2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita maitokiisselin ainekset kattilassa. Kuumenna liedellä sekoitellen, kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta kattila pois levyltä. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon tai annosmaljojen pohjalle.
  2. Leikkaa verigreippi tai -appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Leikkaa lohkot vielä kolmeen osaan.
  3. Sekoita mehu, perunajauhot ja sokeri kattilassa. Kuumenna liedellä sekoitellen, kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta kattila pois levyltä. Lisää joukkoon hedelmäpalat. Kaada kiisseli jäähtyneen maitokiisselin päälle.
  4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
74 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.