Hedelmä-kerroskiisseli

Hedelmä-kerroskiisseli

Auringonkeltainen hedelmäkiisseli on täydellinen pari täyteläiselle maitokiisselille. Tämä jälkiruoka syntyy nopeasti, mutta on näyttävä ja maukas arkiaterian päättäjä.

Ainekset6 annosta

6 annosta

Maitokiisseli

5 dl
1
kananmuna
½ dl
sokeria
3 rkl
perunajauhoja
ripaus
suolaa

Hedelmäkiisseli

1 - 2
verigreippiä tai -appelsiinia
5 dl
2 rkl
perunajauhoja
2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita maitokiisselin ainekset kattilassa. Kuumenna liedellä sekoitellen, kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta kattila pois levyltä. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon tai annosmaljojen pohjalle.
  2. Leikkaa verigreippi tai -appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Leikkaa lohkot vielä kolmeen osaan.
  3. Sekoita mehu, perunajauhot ja sokeri kattilassa. Kuumenna liedellä sekoitellen, kunnes kiisseli kuplahtaa. Nosta kattila pois levyltä. Lisää joukkoon hedelmäpalat. Kaada kiisseli jäähtyneen maitokiisselin päälle.
  4. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
75 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›