Perinteinen maitokiisseli

Perinteinen maitokiisseli

Joskus vähemmän on enemmän. Perinteiseen maitokiisseliin mansikkasurvoksen kanssa nautittuna ei ole mitään lisättävää.

15 min
helppo
115 kcal / 100g
4
0

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
2 rkl
perunajauhoja
½ dl
sokeria
1
keltuainen
½ tl
vaniljasokeria

Tarjoiluun

mansikkasurvosta

Ohje

  1. Mittaa paksupohjaiseen teräskattilaan tai pinnoitettuun kattilaan maito, perunajauhot sekä sokeri. Sekoita.
  2. Kuumenna koko ajan puuhaarukalla kattilan pohjasta sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa.
  3. Lisää keltuainen. Kuumenna vielä uudelleen, kunnes kuplahtaa.
  4. Mausta maitokiisseli vaniljasokerilla.
  5. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi; sekoita välillä, ettei kuoretu. Jaa annosmaljoihin.
  6. Tarjoa maitokiisseli mansikkasurvoksen kanssa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
108 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›