Nopea luumu-rusinakiisseli

Nopea luumu-rusinakiisseli

10 min
helppo
52 kcal / 100g
2
1

Luumukiisseli ja sekametelisoppa ovat suomalaista jouluista jälkiruokaperinnettä parhaimmillaan. Luumu-kanelirahka tekee siitä aivan uudenmakuisen herkun.

Ainekset

4 annosta
5 dl
1 ½ rkl
perunajauhoja
2 rkl
kylmää vettä

Jälkiruokamaljat

1 prk (200 g)
4
piparkakkua

Ohje

  1. Kuumenna luumu-rusinakeitto kiehuvaksi.
  2. Sekoita perunajauho ja vesi tasaiseksi suurukseksi. Lisää suurus samalla sekoittaen ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa.
  3. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  4. Jälkiruokamaljat

  5. Annostele rahka jälkiruokamaljoihin.
  6. Lusikoi päälle kiisseliä. Koristele annokset halutessasi piparkakuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Nimetön2.1.2017 kello 16:56
Luumu-rusinakeitto on mukavan kevyt jälkiruuaksi.