Nopea luumu-rusinakiisseli

Nopea luumu-rusinakiisseli

Luumukiisseli ja sekametelisoppa ovat suomalaista jouluista jälkiruokaperinnettä parhaimmillaan. Luumu-kanelirahka tekee siitä aivan uudenmakuisen herkun.

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
1 ½ rkl
perunajauhoja
2 rkl
kylmää vettä

Jälkiruokamaljat

1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli

tai 1 prkValio maustettua rahkaa vanilja
4
piparkakkua

Ohje

  1. Kuumenna luumu-rusinakeitto kiehuvaksi.
  2. Sekoita perunajauho ja vesi tasaiseksi suurukseksi. Lisää suurus samalla sekoittaen ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa.
  3. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  4. Jälkiruokamaljat

  5. Annostele rahka jälkiruokamaljoihin.
  6. Lusikoi päälle kiisseliä. Koristele annokset halutessasi piparkakuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
63 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›