Nopea luumu-rusinakiisseli

Nopea luumu-rusinakiisseli
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Nopea luumu-rusinakiisseli

Nopea luumu-rusinakiisseli

Luumukiisseli ja sekametelisoppa ovat suomalaista jouluista jälkiruokaperinnettä parhaimmillaan. Luumu-kanelirahka tekee siitä aivan uudenmakuisen herkun.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
Valio luumu-rusinakeittoa
1 ½ rkl
perunajauhoja
2 rkl
kylmää vettä

Jälkiruokamaljat

1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli

tai 1 prkValio maustettua rahkaa vanilja
4
piparkakkua

Ohje

  1. Kuumenna luumu-rusinakeitto kiehuvaksi.
  2. Sekoita perunajauho ja vesi tasaiseksi suurukseksi. Lisää suurus samalla sekoittaen ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa.
  3. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  4. Jälkiruokamaljat

  5. Annostele rahka jälkiruokamaljoihin.
  6. Lusikoi päälle kiisseliä. Koristele annokset halutessasi piparkakuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
107 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›