Nopea luumu-rusinakiisseli

Nopea luumu-rusinakiisseli

Luumukiisseli ja sekametelisoppa ovat suomalaista jouluista jälkiruokaperinnettä parhaimmillaan. Luumu-kanelirahka tekee siitä aivan uudenmakuisen herkun.

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
1 ½ rkl
perunajauhoja
2 rkl
kylmää vettä

Jälkiruokamaljat

1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli
tai Valio maustettua rahkaa vanilja
4
piparkakkua

Ohje

  1. Kuumenna luumu-rusinakeitto kiehuvaksi.
  2. Sekoita perunajauho ja vesi tasaiseksi suurukseksi. Lisää suurus samalla sekoittaen ja kuumenna kunnes kiisseli kuplahtaa.
  3. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä.
  4. Jälkiruokamaljat

  5. Annostele rahka jälkiruokamaljoihin.
  6. Lusikoi päälle kiisseliä. Koristele annokset halutessasi piparkakuilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
55 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)