
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 dl (150 g) vadelmia
- ½ dl sokeria
- 150 g piparkakkuja
- 2 rkl sokeria
- 1 tl kanelia
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- ¾ dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kattilaan vadelmat ja sokeri. Kiehauta soseeksi. Paseeraa kivettömäksi siivilän läpi.
- Murskaa piparit. Paahda sokerin, kanelin ja voin kanssa hetken aikaa kuumalla pannulla. Jäähdytä.
- Vaahdota kerma. Lisää maitorahka ja sokeri.
- Kokoa jälkiruoka kerroksittain lasimaljaan tai pieniin annoskulhoihin. Aloita piparimurskalla. Lisää seuraavaksi rahkaseosta ja sitten vadelmasosetta. Kokoa vielä toinen kerros. Koristele pinta lopulla vadelmasoseella ja piparimurskalla.
- Anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua. Isoon tarjoilumaljaan tehtynä sen voi valmistaa edellisenä päivänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa