Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-aurinkosalaatti

Maukas lisukesalaatti syntyy raikkaista raaka-aineista. Tästä salaatista on jopa pääruokasalaatiksi, jos lisää joukkoon esim. broileria tai lohta. Kokeile ihmeessä!

Juusto-aurinkosalaatti
Juusto-aurinkosalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 2 tl
    seesaminsiemeniä
  • Voit kokeilla myös:
  • 1 rkl kurpitsansiemeniä

Ohje

  1. Kuori porkkanat. Pese omenat.
  2. Leikkaa porkkanoista ja omenoista ohuita tikkumaisia paloja ns. julienne suikaleiksi. Halutessasi voit raastaa porkkanat karkealla raastinterällä.
  3. Halkaise ja pese purjopala. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  4. Leikkaa juustoviipaleet kahtia ja leikkaa suikaleiksi.
  5. Yhdistä salaatin raaka-aineet kulhossa. Viimeistele salaatti ripottamalle pinnalle seesamin- tai kurpitsansiemeniä.
  6. Tarjoa lisukesalaattina tai leivän kanssa ilta- tai välipalana.
  7. VINKKI
  8. Muunna salaatti pääruoaksi: lisää salaattiin joukkoon paistettuja broielrinsuikaleita tai lämminsavulohta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 4,7 g
Rasva 4,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • purjoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search