
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g porkkanaa
- 2 hapahkoa omenaa, kotimaisia
- 0 kg purjoa
-
100 g
Valio Polar® 15% vähemmän suolaa viipaleitaValio Polar® 15 % on kevytjuusto, jossa on makua ja luonnetta. Tutusta suosikista on kehitetty…
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
Pinnalle
-
2 tl
seesaminsiemeniä
- 1 rkl kurpitsansiemeniä
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat. Pese omenat.
- Leikkaa porkkanoista ja omenoista ohuita tikkumaisia paloja ns. julienne suikaleiksi. Halutessasi voit raastaa porkkanat karkealla raastinterällä.
- Halkaise ja pese purjopala. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Leikkaa juustoviipaleet kahtia ja leikkaa suikaleiksi.
- Yhdistä salaatin raaka-aineet kulhossa. Viimeistele salaatti ripottamalle pinnalle seesamin- tai kurpitsansiemeniä.
- Tarjoa lisukesalaattina tai leivän kanssa ilta- tai välipalana.
- VINKKI
- Muunna salaatti pääruoaksi: lisää salaattiin joukkoon paistettuja broielrinsuikaleita tai lämminsavulohta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- purjoa