Skånen juurekset

Skånen juurekset
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Skånen juurekset

Skånen juurekset

Skånen perunoiden tapaan valmistetut juurekset hautuvat kerma-maitoseoksessa ihanaksi muhennokseksi. Kokojyväsinappi ja timjami tuovat makuun herkullista rustiikkisuutta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
50 g
2
porkkanaa
1
palsternakka
1 pala (300 g)
lanttua
1
sipuli
1 prk (3 dl)
1 dl
¾ tl
suolaa
1 tl
Dijon-kokojyväsinappia
2 - 3
timjamin oksaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi kasvikset. Sulata voi pannulla ja kuullota kasviksia hetki.
  2. Lisää pannulle kerma ja huuhtele kermapurkki maidolla (1 dl) ja kaada pannulle. Mausta suolalla, kokojyväsinapilla, tuoreella timjamilla sekä ripauksella mustapippuria.
  3. Anna hautua välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsyneet. Lisäke saa olla muhennosmaista.
  4. Tarjoile lämpimänä lisäkkeenä kalalle, lihalle tai kanalle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›