
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ (500 g) lanttua
- 2 rkl hunajaa
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- 2 tl tuoretta rosmariinia
- ½ tl kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja leikkaa lanttu n. sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Esikeitä lanttukuutioita kiehuvassa vedessä n. 10 min.
- Siirrä lanttukuutiot laakeaan uunivuokaan. Mittaa hunaja, voi sekä mausteet lanttukuutioiden joukkoon.
- Paahda uunissa uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Sekoita muutaman kerran paiston aikana
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
86 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatti
10 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa