Hunajaiset lanttukuutiot

Hunajaiset lanttukuutiot
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hunajaiset lanttukuutiot

Hunajaiset lanttukuutiot

Lanttukuutiot saavat ripauksen makeutta hunajasta ja maistuvat erityisesti yhdessä liharuokien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ (500 g)
lanttua
2 rkl
hunajaa
2 rkl
½ tl
suolaa
2 tl
tuoretta rosmariinia
½ tl
kanelia

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa lanttu n. sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Esikeitä lanttukuutioita kiehuvassa vedessä n. 10 min.
  2. Siirrä lanttukuutiot laakeaan uunivuokaan. Mittaa hunaja, voi sekä mausteet lanttukuutioiden joukkoon.
  3. Paahda uunissa uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Sekoita muutaman kerran paiston aikana
Vinkki

Vinkki

* Jos korvaat tuoreen rosmariinin kuivatulla, käytä sitä 1 tl. Hienonna se ennen käyttöä esim. morttelissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›