Hunajaiset lanttukuutiot

Hunajaiset lanttukuutiot

Lanttukuutiot saavat ripauksen makeutta hunajasta ja maistuvat erityisesti yhdessä liharuokien kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
½ (500 g)
lanttua
2 rkl
hunajaa
2 rkl
½ tl
suolaa
2 tl
tuoretta rosmariinia
½ tl
kanelia

Ohje

  1. Kuori ja leikkaa lanttu n. sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Esikeitä lanttukuutioita kiehuvassa vedessä n. 10 min.
  2. Siirrä lanttukuutiot laakeaan uunivuokaan. Mittaa hunaja, voi sekä mausteet lanttukuutioiden joukkoon.
  3. Paahda uunissa uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min. Sekoita muutaman kerran paiston aikana

Vinkki

* Jos korvaat tuoreen rosmariinin kuivatulla, käytä sitä 1 tl. Hienonna se ennen käyttöä esim. morttelissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)