
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
9 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g keitettyjä, uusia perunoita
- 3 avomaankurkkua
- 1 nippu kevätsipulia
- 100 g babypinaattia
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Kastike
- 2 dl basilikaa
- 3 valkosipulin kynttä
- 1 sitruunan mehu
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl valkoviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä, valuta ja puolita perunat.
- Kuori avomaankurkut, poista siemenosa, viipaloi. Hienonna kevätsipulin valkoinen osa, säästä varret kastikkeeseen. Laita kasvikset isoon tarjoilukulhoon salaattijuustokuutioiden kanssa.
- Soseuta kaikki kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai blenderissä. Kaada kastike salaatin joukkoon.
- Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi grilliruokien kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa