
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.3
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg keitettyjä, uusia perunoita
- 3 kesäsipulia varsineen
Kastike
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön jogurttikastiketta yrtitValio Keittiön jogurttikastikkeet – makua ja inspiraatiota kesäpöytään! Valio Keittiön käyttövalmiit jogurttikastikkeet tekevät kesäkokkailusta vaivatonta…
- ½ sitruuna, luomu
Lisäksi
- ½ dl kuivattua sipulia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg salaatti- tai versosekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat suolatussa vedessä. Jäähdytä ja puolita. Lisää joukkoon hienonnettu kesäsipuli.
- Sekoita jogurttikastike perunoiden joukkoon. Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Mausta perunat sitruunalla.
- Viimeistele kuivatulla sipulirouheella, mustapippurilla ja tuoreilla versoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
1,8 g
Hiilihydraatti
13,1 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- salaatti- tai versosekoitusta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.