
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g kiinteitä perunoita
- 1 (n. 250 g) kurkku
- 1 (100 g) punasipuli
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- ¾ tl suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
-
1 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 3 rkl kapriksia
- ½ pussia (à 150 g) salaattisekoitusta, esim. Provence
-
150 g
ilmakuivattua kinkkua viipaleina
- 1 pkt (150-170 g) fileepekonia
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat kuorineen suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä.
- Leikkaa kurkku tikkumaisiksi paloiksi. Puolita sipuli ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Laita kurkku ja sipuli kulhoon. Lisää etikka, sokeri ja 1/4 tl suolaa. Sekoita.
- Kuori ja puolita perunat. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Mausta lopulla suolalla (1/2 tl).
- Sekoita tuorejuusto ja mehu tasaiseksi kastikkeeksi.
- Yhdistä perunat, kurkku-sipuliseos, kaprikset ja kastike. Sekoita varoen. Lisää halutessasi myös salaattisekoitus kevyesti nostellen.
- Paahda kinkkuviipaleet leivinpaperin päällä uunin yläosassa 225 asteessa n. 8 min tai kunnes kinkut ovat rapeita.
- Murenna kinkut salaatin pinnalle. Tarjoa pääruokana tai lisukesalaattina.
SILLI-PERUNASALAATTI
- Korvaa kinkut sipulisillillä (säilyke). Valuta ja kuutioi n. 2 dl (150 g) silliä. Sekoita salaattiin.
- Tarjoa lisukesalaattina tai ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
8,6 g
Rasva
1,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa