Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Vegaaninen perunasalaatti

Vegaaninen perunasalaatti saa kivaa raikkautta omenasta ja potkua kapriksista sekä sinapista.

Vegaaninen perunasalaatti
Vegaaninen perunasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg perunoita
  • 40 g purjoa
  • 1 hapahko omena
  • 1 prk (50/35 g) kaprista
  • 1 prk vegaanista fraichea, Planti Cooking Fraiche natural
  • 1 tl karkeaa Dijon-sinappia
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä perunat kuorineen kypsäksi. Jäähdytä ja kuori kylmät perunat.
  2. Hienonna purjo ja kuutioi kuorittu omena. Yhdistä kulhossa perunat, purjo, omenakuutiot sekä valutetut kaprikset.
  3. Sekoita Dream Fraichen joukkoon sinappi suola ja mustapippuri. Lisää kastike kulhoon ja nostele kahdella lusikalla nostellen salaatti sekaisin. Lusikoi valmis salaatti tarjoiluastialle ja anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal
Proteiini 1,4 g
Hiilihydraatti 11,4 g
Rasva 2,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search