
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg keitettyjä uusia perunoita
- 300 g suolakurkkua tai herkkukurkkukuutioita
- 1 prk (35 g, n. 0,5 dl) kaprista
- 1-2 (150 g) punasipulia
Kastike
-
4 dl
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 2-3 rkl sitruunamehua
- 2 tl sitruunapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kuoritut perunat n. 1 cm:n kuutioiksi. (Uudet perunat voi kuoria tai jättää kuorimatta, jos ne on hyvin pesty.)
- Lisää perunan joukkoon kurkkukuutiot ja veitsellä hienonnettu kapris ja punasipuli.
- Sekoita kastikeaineet ja kaada salaatin joukkoon. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
- Tarjoa erilaisten grilliruokien lisäkkeenä, makkaran tai jauhelihapihvien kanssa tai savustetun kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa