Tacoranut

Tacoranut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Tacoranut

Tacoranut eli tuunatut ranskalaiset, loaded fries ja ökyranskalaiset. Muun muassa näistä nimistään tutut ranskalaiset tuhdeilla mausteilla ovat täydellistä naposteluruokaa viikonloppuun tai leffailtaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
ranskanperunoita
150 g
ilmakuivattua kinkkua

Avokadomurska

2
kypsää avokadoa
1
punainen chilipalko
½ nippu
tuoretta basilikaa
yhden
limetin mehua
½ tl
suolaa

Lisäksi

1 prk (125 g)

Ohje

  1. Levitä ranskalaiset pellille leivinpaperin päälle. Pilko ilmakuivattu kinkku ja asettele perunoiden päälle pellille.
  2. Paista 225 asteessa n. 20 min.
  3. Valmista sillä välin avokadomurska. Halkaise avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha kulhoon. Hienonna chili ja basilika kulhoon. Murskaa haarukalla rouheaksi tahnaksi. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla.
  4. Ota pelti uunista. Lusikoi avokadomurskaa perunoiden päälle. Valuta lopuksi pinnalle Koskenlaskija.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.