Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Tacoranut

Tacoranut eli tuunatut ranskalaiset, loaded fries ja ökyranskalaiset. Muun muassa näistä nimistään tutut ranskalaiset tuhdeilla mausteilla ovat täydellistä naposteluruokaa viikonloppuun tai leffailtaan.

Tacoranut
Tacoranut

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g ranskanperunoita
  • 150 g ilmakuivattua kinkkua

Avokadomurska

  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 punainen chilipalko
  • ½ nippu tuoretta basilikaa
  • 2 rkl limetin mehua
  • ½ tl suolaa

Lisäksi


Ohje

  1. Levitä ranskalaiset pellille leivinpaperin päälle. Pilko ilmakuivattu kinkku ja asettele perunoiden päälle pellille.
  2. Paista 225 asteessa n. 20 min.
  3. Valmista sillä välin avokadomurska. Halkaise avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha kulhoon. Hienonna chili ja basilika kulhoon. Murskaa haarukalla rouheaksi tahnaksi. Purista joukkoon limen mehu ja mausta suolalla.
  4. Ota pelti uunista. Lusikoi avokadomurskaa perunoiden päälle. Valuta lopuksi pinnalle Koskenlaskija.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 172 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search