Mustaleima gnocchit mikrossa

Mustaleima gnocchit mikrossa
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Mustaleima gnocchit mikrossa

Mustaleima gnocchit mikrossa

Gnocchivuoka on arjen pelastaja! Tiesitkö, että sen voi valmistaa kätevästi myös mikrossa. Mehevässä arkiruoassa maistuu juusto, pinaatti ja sitruuna.

Valmistusaika

Työaika
5 min
kypsennysajat yhteensä
10 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 pkt (500 g)
valmiita peruna-gnoccheja
100 g
tuoreita herkkusieniä lohkoina
75 g
pakastepinaattia
1
valkosipulin kynsi hienonnettuna
½
sitruunan kuori raastettuna
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa
½ pussia (à 130 g)
1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Kokoa mikronkestävään vuokaan (vetoisuus n. 2 l) gnocchit, sienet ja pinaatti.
  2. Mausta valkosipulilla, raastetulla sitruunan kuorella, mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Lisää pinnalle Mustaleima raaste ja kaada joukkoon ruokakerma.
  3. Mikrota täydellä teholla (800 W) mikrokuvun alla 10 min. Anna hetki tekeytyä ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.