Siirry sisältöön
Reseptiyhteistyö

Bella Tablen Butter Mifu ja yrttiset pannuleivät

Tämä herkullinen yhden pannun resepti yhdistää mehevät Mifu-suikaleet, kikherneet ja mausteisen kormakastikkeen, täydellinen jaettavaksi arjen yhteisiin hetkiin.

Reseptiyhteistyö @bella.table
Bella Tablen Butter Mifu ja yrttiset pannuleivät

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl inkivääriä raastettua
  • 2 tl garam masala -maustesekoitusta
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl suolaa
  • 2 pkt (250 g)
    Valio MiFU® suikaleita korma
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Korma-suikaleet sopivat erityisen hyvin intialaistyyliseen kokkailuun, kastikkeisiin ja…
    Valio MiFU® e250 g suikale Korma laktoositon
  • 1 prk (380 g) kikherneitä
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 3 dl vettä
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl laktoositon

Jogurtti-pannuleivät

  • 2 dl (à 400 g)
    Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kreikkalainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 rkl
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Yrttiöljy

  • 1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ dl oliiviöljyä

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori valkosipuli ja inkivääri, ja raasta ne hienoksi. Kuumenna 1 rkl voita pannulla. Kuullota sipulia, valkosipulia, inkivääriä, garam masalaa ja juustokuminaa noin 5 minuuttia.
  2. Valuta ja huuhtele kikherneet. Kaada puolet niistä pannulle. Lisää tomaattimurska ja vesi, ja kiehauta. Kaada seos tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
  3. Lisää pannulle loput voista ja MiFU-suikaleet. Paista hetki, kunnes pinta saa hieman väriä. Lisää loput kikherneet sekä tehosekoittimessa valmistettu kastike.
  4. Kaada joukkoon kerma ja anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
  5. Tarjoa jogurtti-pannuleivän kanssa.

Jogurtti-pannuleivät

  1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina 6 osaan. Venyttele tai painele taikinapalat jauhoja apuna käyttäen ohuiksi leiviksi.
  2. Kuumenna valurautapannu. Paista leivät yksi kerrallaan kuumalla kuivalla pannulla molemmin puolin.
  3. Hienonna lehtipersilja ja valkosipuli ja sekoita öljyn kanssa. Voitele kuumat leivät yrttiöljyllä.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 156 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 11,3 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.