
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 jauhoista perunaa
- 1 porkkana
- 200 g lanttua
- 150 g palsternakka
- 100 g purjoa
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 l kasvislientä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
Ruohosipuliöljy
- 1½ dl öljyä
- ¾ dl tuoretta ruohosipulia
- ¼ dl tuoretta rakuunaa
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele pieniksi kuutioiksi perunat, porkkana, lanttu ja palsternakka. Halkaise purjo. Pese hyvin. Paloittele. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon Oivariini. Paahda uunissa 225 asteessa n. 30 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Kiehauta kattilassa kasvisliemi. Lisää kattilaan paahdetut kasvikset. Soseuta. Lisää ruokakerma. Anna kuumentua. Tarkista maku.
- Mittaa kulhoon öljy ja yrtit. Soseuta sauvasekoittimella. Valuta ruohosipuliöljyä keittoannosten pinnalle.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa