Paahdettu juuressosekeitto

Paahdettu juuressosekeitto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdettu juuressosekeitto

Paahdettu juuressosekeitto

Juuressosekeitto saa täyteläisen paahteisen maun, kun juurekset paahtaa kypsiksi uunissa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 (250 g)
jauhoista perunaa
1 iso
porkkana
pala (200 g)
lanttua
1 pieni (150 g)
palsternakka
pala (100 g)
purjoa
2 rkl
1 l
kasvislientä ( 1 l vettä + 1 luomukasvisliemikuutio )
1 prk (2,5 dl)

Ruohosipuliöljy

1 ½ dl
öljyä
¾ dl
tuoretta ruohosipulia
¼ dl
tuoretta rakuunaa
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja paloittele pieniksi kuutioiksi perunat, porkkana, lanttu ja palsternakka. Halkaise purjo. Pese hyvin. Paloittele. Levitä kasvikset laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon Oivariini. Paahda uunissa 225 asteessa n. 30 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  2. Kiehauta kattilassa kasvisliemi. Lisää kattilaan paahdetut kasvikset. Soseuta. Lisää ruokakerma. Anna kuumentua. Tarkista maku.
  3. Mittaa kulhoon öljy ja yrtit. Soseuta sauvasekoittimella. Valuta ruohosipuliöljyä keittoannosten pinnalle.
    Mittaa kulhoon öljy ja yrtit. Soseuta sauvasekoittimella. Valuta ruohosipuliöljyä keittoannosten pinnalle.
Alkuun
Pull-apart bread eli nyhtöleipä
35 min
Jälkeen
Sitruuna posset
4 h 10 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›