
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g palsternakkaa
- 2 (350 g) perunaa, esim. van Gogh tai Rosamunda
-
½-1 pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
- 1 iso sipuli
Voit kokeilla myös - 15 dl vettä
- 2 liha-juuresliemikuutiota
-
1 pkt (200 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele palsternakat ja perunat. Keitä ne ja sipuli liha-juuresliemessä (, tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus) kypsiksi, n. 15 min.
- Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Lisää hienonnettu persilja.
- Tarvittaessa soseuta keittoa vielä sauvasekoittimella, että sen rakenteesta tulee tasainen ja kuohkea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
49 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa