Upean oranssisista kurpitsoista saat valmistettua herkullisen keiton melko pienellä vaivalla. Houkuttelevan värin lisäksi makua piisaa, etenkin kun kurpitsanpuolikkaat paahtuvat valkosipulin höystämänä uunissa. Maustettu crème fraîche, tujaus ruokakermaa ja sitrusmehu tuottavat maittavan kokonaisuuden aterialle.
n. 1,2 kg | myskikurpitsaa |
3 | valkosipulin kynttä |
1 ½ rkl | rypsiöljyä |
1 tl | suolaa |
200 g | porkkanaa |
½ tl | inkivääriä |
n. 7 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 prk (200 g) | |
1 dl | |
1 ½ rkl | limetti- tai sitruunamehua , tuorepuristettua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.