Kurpitsasadon ollessa kuumimmillaan on hyvä olla muutama maukas resepti omassa keittokirjassa, jotta sadon saa säilöttyä myöhempää käyttöä varten talteen. Raikkaan appelsiininen ja inkiväärinen kurpitsahillo sopii hyvin puurojen, jogurtin tai juustojen kanssa nautittavaksi.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
500 g | keltaista talvikurpitsaa tai myskikurpitsaa |
3 dl | |
1 ½ dl | hillosokeria |
50 g | sokeroitua appelsiininkuoripalaa |
1 - 2 tl | inkivääriä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.