
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g keltaista talvikurpitsaa tai myskikurpitsaa
-
3 dl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista. Valio Luomu™ on…
- 1½ dl hillosokeria
- 50 g sokeroitua appelsiininkuoripalaa
- 1-2 tl inkivääriä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori kurpitsa ja kaavi siemenet pois lusikalla. Leikkaa kurpitsa n. 0,7 x 0,7 cm:n kuutioiksi.
- Mittaa hillon ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä n. 30 min, kunnes kurpitsakuutiot on sopivasti pehmentyneet.
- Jaa hillo kuumana desinfioituihin lasipurkkeihin.
- Sulje heti ja anna jäähtyä, jolloin purkkeihin muodostuu umpio ja hillo säilyy hyvin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
85 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
19,7 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa