Spagettikurpitsa on miedon makuinen, hiukan kesäkurpitsamainen syksyn herkku. Spagettikurpitsa on saanut nimensä siitä, että sen hedelmäliha on kypsänä spagettimaista nauhaa. Spagettikurpitsan voikin nauttia pastan asemasta tai vaikkapa keittoissa tai uunissa paahdettuna.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
600 g | spagetti-kurpitsaa |
2 rkl | |
1 tl | suolaa |
Bolognese-kastike | |
---|---|
2 | sipulia |
4 | valkosipulin kynttä |
2 | porkkanaa |
25 g | |
600 g | jauhelihaa |
500 g | paseerattua tomaattia |
2 dl | punaviiniä |
1 ½ tl | suolaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.