
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ myskikurpitsaa tai bataattia
- ½ kukkakaalia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 tl currya
- ½ tl suolaa
- 100 g herkkusieniä
-
½ pkt
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 pkt ilmakuivattua kinkkua
- 200 g terttukirsikkatomaatteja
- 2 viipaletta maalaisleipää
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori kurpitsa. Leikkaa se kuutioiksi ja kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
- Hiero kasvisten pintaan Oivariini, curry ja suola. Laita leivinpaperille uunipellille.
- Kypsennä uunissa 225 asteessa 20 min.
- Täytä sienet AURA juustolla. Paloittele leipäviipaleet. Lisää ne, kinkkuviipaleet ja tomaatit pellille. Paista vielä n. 15 min.
- Nosta pelti pöydälle. Tarjoa juustodipin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa