Lämmin dippipelti

Lämmin dippipelti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lämmin dippipelti

Lämmin dippipelti

Uunissa paahdetut kasvikset, sienet ja ilmakuivattu kinkku on helppoakin helpompi iltapala isommallekin porukalle. Laita ruoka tarjolle rennosti pellillä ja dippailu voi alkaa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
35 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
½
myskikurpitsaa tai bataattia
½
kukkakaalia
2 rkl
1 - 2 tl
currya
½ tl
suolaa
100 g
herkkusieniä
½ pkt
1 pkt
ilmakuivattua kinkkua
200 g
terttukirsikkatomaatteja
2 viipaletta
maalaisleipää
1 prk (250 g)

Ohje

  1. Kuori kurpitsa. Leikkaa se kuutioiksi ja kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
  2. Hiero kasvisten pintaan Oivariini, curry ja suola. Laita leivinpaperille uunipellille.
  3. Kypsennä uunissa 225 asteessa 20 min.
  4. Täytä sienet AURA juustolla. Paloittele leipäviipaleet. Lisää ne, kinkkuviipaleet ja tomaatit pellille. Paista vielä n. 15 min.
  5. Nosta pelti pöydälle. Tarjoa juustodipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
115 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›