Täytetyt myskikurpitsat

Täytetyt myskikurpitsat

Myskikurpitsa on maultaan lempeän makea ja suutunnultaan samettisen pehmeä kasvis. Se sopii erityisen hyvin uunikypsennykseen hiukan tulisen Mifu-täytteen kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g (1)
myskikurpitsaa
1 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Täyte

pala (10 cm)
purjosipulia
1 pkt (250 g)
8
aurinkokuivattua tomaattia
1 pussi (150 g)

Ohje

  1. Puolita myskikurpitsa, poista siemenet ja siemenrihmasto esim. lusikalla kaivamalla. Aseta leivinpaperille uunipellille tai uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Voitele Oivariini rasvalla ja mausta suolla sekä pippurilla. Esikypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa 45 min.
  2. Valmista täyte: Puolita, pese hyvin ja viipaloi purjo. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Ruskista Mifu ja purjo pannulla tomaattien öljyssä, lisää lopuksi tomaatit ja juustoraaste joukkoon.
  3. Jaa täyte kurpitsanpuolikkaiden päälle. Paista täytteen kanssa vielä 15 min.
  4. Nauti heti vihreän salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
102 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
267 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)