Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit

Pehmeän samettinen kukkakaalikeitto maistuu jokaiselle. Nauti keitto herkullisten Delikauratoastien kera.

Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit
Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg kukkakaalia
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl kuivattua rosmariinia
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ l vettä
  • 1 prk (à 2 dl)
    Valio Keittiön ruokakermaa 15%
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 0 kg suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
  • 0 kg tuoretta persiljaa

Delikauratoastit

  • 6 viipaletta vaaleaa leipää
  • 3 rkl öljyä
  • ½ pkt (à 230 g)
    Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattia
    Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
    Gold&Green® Delikaura® 230 g Grillattu tomaatti
  • 1 dl (40 g) parmesaania

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
  2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää kukkakaalit ja rosmariini, paista vielä muutama minuutti.
  3. Lisää kasvisliemikuutio, ½ litraa vettä ja ruokakerma. Keitä, kunnes kukkakaali on kypsynyt pehmeäksi.
  4. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele tuoreella persiljalla.
  5. Tarjoa Delikauratoastien kera.

Delikauratoastit

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Asettele leipäviipaleet leivinpaperille uunipellille. Voitele öljyllä, ripottele päälle Delikaura ja juustoraaste. Paista, kunnes juusto leipä on rapeutunut.

Vinkki

Saat reseptistä vegaanisen vaihtamalla Valio ruokakerman Planti® Cooking Original -ruoanlaittotuotteeseen ja parmesaanin Valio Oddlygood® Veggie raasteeseen.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 6,5 g
Rasva 6,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • tuoretta persiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search