Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit

Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit

Kukkakaalikeitto ja Delikauratoastit

Pehmeän samettinen kukkakaalikeitto maistuu jokaiselle. Nauti keitto herkullisten Delikauratoastien kera.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
kukkakaalia
1
sipuli hienonnettuna
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 rkl
öljyä
½ l
vettä
1 prk (2 dl)
1 tl
kuivattua rosmariinia
1
kasvisliemikuutio
tuoretta persiljaa
suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Delikauratoastit

½ pkt (à 230 g)
6 viipaletta
vaaleaa leipää
1 dl
parmesaania

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
  2. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää kukkakaalit ja rosmariini, paista vielä muutama minuutti.
  3. Lisää kasvisliemikuutio, ½ litraa vettä ja ruokakerma. Keitä, kunnes kukkakaali on kypsynyt pehmeäksi.
  4. Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele tuoreella persiljalla.
  5. Tarjoa Delikauratoastien kera.
  6. Delikauratoastit

  7. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  8. Asettele leipäviipaleet leivinpaperille uunipellille. Voitele öljyllä, ripottele päälle Delikaura ja juustoraaste. Paista, kunnes juusto leipä on rapeutunut.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.