Paahdetut dippikaalit

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Paahdetut dippikaalit

Paahdetut dippikaalit

Herkulliset paahdetut kaalit ovat helppo ja nopea iltapala tai kasvislisuke. Dippaa kaaleja AURA juustolla täydennettyyn Koskenlaskija sulatejuustoon. Yksinkertaista ja hyvää!

25 min
helppo
116 kcal / 100g
0
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kukkakaalia
300 g
parsakaalia tai broccoliineja
2 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
¼ tl
chilihiutaleita
1 prk (125 g)

Ohje

  1. Leikkaa kukka- ja parsakaaali kukinnoiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille.
  2. Hiero kaalien pintaan Oivariini ja mausteet. Sekoittele.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 15 min.
  4. Dippaile lämmitettyyn Koskenlaskija Ruoka & Dippiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›