Paahdetut dippikaalit

Paahdetut dippikaalit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdetut dippikaalit

Paahdetut dippikaalit

Herkulliset paahdetut kaalit ovat helppo ja nopea iltapala tai kasvislisuke. Dippaa kaaleja AURA juustolla täydennettyyn Koskenlaskija sulatejuustoon. Yksinkertaista ja hyvää!

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kukkakaalia
300 g
parsakaalia tai broccoliineja
2 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
¼ tl
chilihiutaleita
1 prk (125 g)

Ohje

  1. Leikkaa kukka- ja parsakaaali kukinnoiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille.
  2. Hiero kaalien pintaan Oivariini ja mausteet. Sekoittele.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 15 min.
  4. Dippaile lämmitettyyn Koskenlaskija Ruoka & Dippiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›