Paahdetut dippikaalit

Paahdetut dippikaalit

Herkulliset paahdetut kaalit ovat helppo ja nopea iltapala tai kasvislisuke. Dippaa kaaleja AURA juustolla täydennettyyn Koskenlaskija sulatejuustoon. Yksinkertaista ja hyvää!

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
kukkakaalia
300 g
parsakaalia tai broccoliineja
2 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
¼ tl
chilihiutaleita
1 prk (125 g)

Ohje

  1. Leikkaa kukka- ja parsakaaali kukinnoiksi. Asettele leivinpaperoidulle uunipellille.
  2. Hiero kaalien pintaan Oivariini ja mausteet. Sekoittele.
  3. Paahda 250 asteessa uunin yläosassa n. 15 min.
  4. Dippaile lämmitettyyn Koskenlaskija Ruoka & Dippiin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›