Paahdetut kukkakaalitacot ja chimichurrijogurtti

Paahdetut kukkakaalitacot ja chimichurrijogurtti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Paahdetut kukkakaalitacot ja chimichurrijogurtti

Paahdetut kukkakaalitacot ja chimichurrijogurtti

Paahdetut kukkakaalit tortillalettujen välissä raikkaalla chimichurrijogurtilla on maukas viikonloppuruoka. Valmiit kukkakaaliwingsit sopivat tähän myös mainiosti, jos nälkä yllättää kiireellä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Paahdettu kukkakaali

1 pieni
kukkakaali
2 rkl
1 tl
chilijauhetta
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Chimichurrijogurtti

2 dl
1 dl
tuoretta korianteria
1 dl
tuoretta lehtipersiljaa
1
valkosipulin kynsi
½ tl
kuivattua oreganoa
ripaus
chilihiutaleita
ripaus
suolaa

Lisäksi

8
minitortilloja
1 pussi ( 150 g)
1 - 2
kypsää avokadoa
1
lime

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Yhdistä kulhossa Oivariini ja mausteet. Sekoittele hyvin.
  3. Levitä kukkakaalit tasaisesti leivinpaperille uunipellille. Paista 30 - 35 min, kunnes kauniin ruskeita.
  4. Valmista sillä aikaa chimichurrijogurtti: Mittaa ainekset tehosekoittimeen tai blenderiin. Soseuta karkeasti. Tarkista maku.
  5. Lämmitä tortillaletut pannulla tai mikrossa. Kokoa kerrostelemalla aineksia tortillaletun väliin, valuta päälle chimichurrijogurttia ja viimeistele limemehulla.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata paahdetut kukkakaalit myös valmiilla kukkakaaliwingseillä (Apetit).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
216 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.