
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pieni (n. 500 g) kukkakaali
- 250 g lämminsavulohta
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 1 dl hienonnettua tilliä
-
1 prk (2 dl)
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
- 1 kananmuna
- ¾ tl suolaa
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® viherpippuri sulatejuustoValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kukkakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi ja lehdet sekä varsi kuutioiksi.
- Sekoita uunivuoassa (ø n. 24 cm) kukkakaali, paloiteltu lämminsavulohi, raejuusto ja tilli.
- Sekoita kerma, muna ja suola ja kaada vuokaan.
- Murustele pinnalle sulatejuustoa.
- Paista uunin keskisassa 200 asteessa n. 40 min, kunnes kukkakaali on kypsä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa