Lohi-ketoroonilaatikko

Lohi-ketoroonilaatikko
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Lohi-ketoroonilaatikko

Lohi-ketoroonilaatikko

Ketoroonilaatikko on näppärä makaroonilaatikon korvaaja viljattomalla ja vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. Ketoroonilaatikon voi tehdä jauhelihasta, tonnikalasta, kinkusta, broilerista tai kokonaan lihattomana ja se on herkullinen kerta toisensa jälkeen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
77 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pieni (n. 500 g)
kukkakaali
250 g
lämminsavulohta
1 prk (200 g)
1 dl
hienonnettua tilliä
1 prk (2 dl)
1
kananmuna
¾ tl
suolaa
½ pkt (à 250 g)

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaalin kukinnot pieniksi nupuiksi ja lehdet sekä varsi kuutioiksi.
  2. Sekoita uunivuoassa (ø n. 24 cm) kukkakaali, paloiteltu lämminsavulohi, raejuusto ja tilli.
  3. Sekoita kerma, muna ja suola ja kaada vuokaan.
  4. Murustele pinnalle sulatejuustoa.
  5. Paista uunin keskisassa 200 asteessa n. 40 min, kunnes kukkakaali on kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.