Lohta ja kukkakaaliriisiä

Lohta ja kukkakaaliriisiä
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Lohta ja kukkakaaliriisiä

Lohta ja kukkakaaliriisiä

Herkullinen uunilohi kermaisella kantarellikastikkeella. Kalan alla kypsyy maukas kukkakaaliriisi. Kauden kasviksista saa mukavan lisän uunilohelle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (500 g)
kukkakaali
800 g
lohifileetä
½
kesäkurpitsa
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (3 dl)
tuoretta tilliä

Ohje

  1. Rouhi kukkakaali yleiskoneessa hienoiksi rouheeksi tai raasta raastimella.
  2. Levitä kukkakaalirouhe voideltuun uunivuokaan (20x30 cm).
  3. Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja halutessasi annospaloiksi. Laita kala vuokaan kukkakaalin joukkoon. Mausta.
  4. Viipaloi kesäkurpitsa raastimen tasaterällä tai juustohöylällä ohuiksi viipaleiksi. Lisää vuokaan.
  5. Kaada lopuksi päälle kanttarellikastike ja paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 25 min.
  6. Viimeistele tuoreella tillillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.