Kukkakaalipyree

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Kukkakaalipyree

Kukkakaalipyree

Kukkakaalimuusi on herkullinen ja helppotekoinen ruoka, jota voi käyttää perunamuusin tapaan paistetun kalan, lihapullien, lihapatojen lisukkeena. Hienonnettu ruohosipuli tuo kukkakaalimuusiin kesäisen fiiliksen.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
kukkakaalia
50 g
50 g
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali lehtineen ja varsineen pieniksi paloiksi.
  2. Keitä vähässä vedessä (siten, että kukkakaalit juuri ja juuri peittyy) kypsiksi, 8 - 10 min.
  3. Valuta vesi hyvin.
  4. Lisää smetana, voi ja suola. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
  5. Lisää lopuksi mustapippuria ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita.
  6. Tarjoa perunamuusin tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›