Kukkakaalipyree

Kukkakaalipyree
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kukkakaalipyree

Kukkakaalipyree

Kukkakaalimuusi on herkullinen ja helppotekoinen ruoka, jota voi käyttää perunamuusin tapaan paistetun kalan, lihapullien, lihapatojen lisukkeena. Hienonnettu ruohosipuli tuo kukkakaalimuusiin kesäisen fiiliksen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 kg
kukkakaalia
50 g
50 g
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ dl
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa kukkakaali lehtineen ja varsineen pieniksi paloiksi.
  2. Keitä vähässä vedessä (siten, että kukkakaalit juuri ja juuri peittyy) kypsiksi, 8 - 10 min.
  3. Valuta vesi hyvin.
  4. Lisää smetana, voi ja suola. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi.
  5. Lisää lopuksi mustapippuria ja hienonnettu ruohosipuli. Sekoita.
  6. Tarjoa perunamuusin tapaan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›