Kukkakaalitacot ja chimichurri

Kukkakaalitacot ja chimichurri
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kukkakaalitacot ja chimichurri

Kukkakaalitacot ja chimichurri

Terveisiä Amerikasta! Tämä on Valio USA:n yhteistyökokin luoma ja testaama resepti ja tuo autenttisen tuulahduksen amerikkalaisesta ruokakulttuurista.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
35 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Paahdettu kukkakaali

1 pieni
kukkakaali
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
chilijauhetta
1 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
juustokuminaa
½ tl
suolaa
¼ tl
valkosipulijauhetta
¼ tl
sipulijauhetta
mustapippuria myllystä

Chimichurri

1 dl
tuoretta korianteria
1 dl
tuoretta lehtipersiljaa
1
valkosipulin kynsi
½ tl
kuivattua oreganoa
¾ dl
oliiviöljyä
2 rkl
punaviinietikkaa
ripaus
chilihiutaleita
ripaus
suolaa ja mustapippuria

Lisäksi

8
minitortilloja
1 pussi ( 150 g)
1 - 2
kypsää avokadoa
( 1 - 2
maustekurkkua )
1
lime

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi. Yhdistä kulhossa öljy ja mausteet. Sekoittele kukkakaalit hyvin mausteöljyssä.
  3. Levitä kukkakaalit tasaisesti leivinpaperille uunipellille. Paista 30 - 35 min, kunnes kauniin ruskeita.
  4. Valmista sillä aikaa chimichurri: Mittaa ainekset tehosekoittimeen tai blenderiin. Soseuta karkeasti, vältä liian sileätä lopputulosta. Lisää tarvittaessa öljyä ja tarkista maku.
  5. Lämmitä tortillaletut pannulla tai mikrossa. Kokoa kerrostelemalla aineksia tortillaletun väliin, valuta päälle chimichurria ja viimeistele limemehulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.