Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g omenaa
- ½ rkl sitruunamehua
- 250 g kukkakaalia
- 50 g friseesalaattia
- 20 g kuivattuja karpaloita
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Kastike
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ½ dl puolukkahilloa tai karpalohilloa
- ¼ tl suolaa
- 0 kg tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi omenat, pirskota päälle sitruunamehu. Hienonna tai leikkaa kukkakaali ohuiksi viipaleiksi. Revi huuhdeltu ja kuivattu salaatti.
- Sekoita kasvikset, omena ja karpalot. Levitä vadille, ripottele päälle AURA. Rouhaise päälle mustapippuria.
- Yhdistä kastikkeen ainekset. Valuta salaatille tai tarjoa erikseen. Koristele halutessasi yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
100 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
5,2 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.