Joulusta jääneitä juureslaatikoita ei kannata heittää pois, vaan niistä voi helposti jatkojalostaa sosekeittoja. Porkkankeitto saa makua inkivääristä ja tuoremehusta, lanttukeitto happamista omenoista ja kanelista.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Porkkana-inkiväärikeitto | |
---|---|
2 - 3 (300 g) | perunaa |
1 rkl | |
1 | sipuli |
½ tl | kurkumaa |
6 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 tl | inkivääriä |
400 g | valmista porkkanalaatikkoa |
2 dl | |
½ tl | muskottipähkinää |
1 prk (2 dl) | |
Pinnalle | |
tuoreita yrttejä , esim. korianteria | |
Lanttu-omenakeitto | |
2 (300 g) | hapahkoa omenaa |
1 | sipuli |
1 rkl | |
½ tl | kanelia |
400 g | valmista lanttulaatikkoa |
5 dl | vettä |
1 | kasvisliemikuutio |
1 prk (2 dl) | |
Pinnalle | |
omenaa | |
kanelia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.