
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (150 g) sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 150 g varsisellerin vartta
- 1 punainen paprika
- 1 kanaliemikuutio
- 2 tlk (400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 2 dl vettä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Pinnalle
- 170 g pekonia
- 50 g (1 dl) vihreitä oliiveja
Jaa resepti
Ohje
- Kuori sipulit. Lohko sipuli ja leikkaa valkosipuli viipaleiksi. Paloittele selleri ja paprika.
- Laita kasvikset, liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus) ja papu-tomaattisäilykkeet kattilaan. Lisää vesi tölkkien kautta.
- Kuumenna kiehuvaksi. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla kypsäksi n. 15 min.
- Paahda sillä aikaa pekonit joko paistinpannulla tai uunin yläosassa rapeiksi.
- Hienonna pekonit. Viipaloi oliivit.
- Soseuta keitto. Lisää tuorejuusto, sekoita tasaiseksi ja kuumenna. Mausta keitto pippurilla.
- Ripottele pekonia ja oliiviviipaleita suoraan kattilaan tai keittoannosten päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa