Kasvisburritot

Kasvisburritot

Burritot kätkevät sisälleen mehevän papu-paprikatäytteen, jossa on sopivasti chilin tuomaa lämpöä. Burritot valmistuvat nopeasti isommallekin porukalle ja ovat loistavaa arjen pikaruokaa.

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 - 2 (150 g)
sipulia
1 tlk (400/240 g)
papusekoitusta , Gogreen
2
eriväristä paprikaa
1 tl
valkosipulin kynttä
1 tlk
chilimaustettua tomaattimurskaa
1 prk
½ tl
suolaa
8
vehnätortillaa , medium koko

Pinnalle

½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele pavut juoksevan, kylmän veden alla lävikössä.
  2. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
  3. Kuullota sipulit ja paprikat. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua muutama min.
  4. Lisää pavut ja crème fraîche. Sekoita.
  5. Täytä tortillat lämpimällä papuseoksella. Ripottele päälle juustoraaste. Pyöritä tortillat rulliksi.
  6. Nosta rullat vieri viereen saumapuolet alaspäin voideltuun tai leivinpaperilla pohjustettuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
  7. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Suola
2,1 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)