Kasvisburritot

Kasvisburritot
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kasvisburritot

Kasvisburritot

Burritot kätkevät sisälleen mehevän papu-paprikatäytteen, jossa on sopivasti chilin tuomaa lämpöä. Burritot valmistuvat nopeasti isommallekin porukalle ja ovat loistavaa arjen pikaruokaa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 - 2 (150 g)
sipulia
1 tlk (400/240 g)
papusekoitusta , Gogreen
2
eriväristä paprikaa
1 tl
valkosipulin kynttä
1 tlk
chilimaustettua tomaattimurskaa
1 prk
½ tl
suolaa
8
vehnätortillaa , medium koko

Pinnalle

½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele pavut juoksevan, kylmän veden alla lävikössä.
  2. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi.
  3. Kuullota sipulit ja paprikat. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua muutama min.
  4. Lisää pavut ja crème fraîche. Sekoita.
  5. Täytä tortillat lämpimällä papuseoksella. Ripottele päälle juustoraaste. Pyöritä tortillat rulliksi.
  6. Nosta rullat vieri viereen saumapuolet alaspäin voideltuun tai leivinpaperilla pohjustettuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste.
  7. Kuorruta uunin yläosassa 225 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
140 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›