
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tlk (400/250 g) punaisia kidneypapuja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista kasviksia Oivariini rasvassa kunnes ne ovat kypsiä. Mausta
- Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut sekä ruokakerma. Kuumenna. Lisää persilja.
- Tarjoa kasvisruokana tai liharuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
6,6 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
6,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä