Siirry sisältöön
Nopea papupannu

Nopea papupannu

Papupannu sopii sellaisenaan maittavaksi kasvisruoaksi kuin myös liharuokien lisukkeeksi.

Nopea papupannu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 pussia (à 250 g) kasvissuikaleita
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 tlk (400/250 g) punaisia kidneypapuja
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme sipulia
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia UHT laktoositon
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Paista kasviksia Oivariini rasvassa kunnes ne ovat kypsiä. Mausta
  2. Lisää kylmällä vedellä huuhdotut, valutetut pavut sekä ruokakerma. Kuumenna. Lisää persilja.
  3. Tarjoa kasvisruokana tai liharuokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 13,6 g
Rasva 4,1 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 6,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search