
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1-2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tlk (250/400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
- 1 laakerinlehti
- 2 rkl fariinisokeria
- ½-1 punainen chilipalko
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista tilavalla pannulla keskilämmöllä.
- Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lisää pannulle. Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää pekoni-sipuliseokseen.
- Lisää pavut kastikkeineen, laakerinlehti ja fariinisokeri. Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna. Lisää pannulle.
- Anna kiehua muutaman min ajan. Lisää kerma, sekoita. Hauduta 5 min.
- Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa