Campfire beans

Campfire beans
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Campfire beans

Campfire beans

Jenkkityylinen papulisäke on maukas, täyttävä ruoka. Reseptissä voi käyttää erilaisia papuja: pinto- tai kidneypapuja, valkoisia tai ruskeita papuja. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä. Sopii myös nachojen tai tacojen kera.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 - 2 (200 g)
sipulia tai nippu kesäsipulia
1
valkosipulin kynsi
1 tlk (250 / 400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1
laakerinlehti
2 rkl
fariinisokeria
1/2 - 1
punainen chilipalko
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista tilavalla pannulla keskilämmöllä.
  2. Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lisää pannulle. Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää pekoni-sipuliseokseen.
  3. Lisää pavut kastikkeineen, laakerinlehti ja fariinisokeri. Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna. Lisää pannulle.
  4. Anna kiehua muutaman min ajan. Lisää kerma, sekoita. Hauduta 5 min.
  5. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›