Campfire beans

Campfire beans

25 min
helppo
116 kcal / 100g
3
1

Jenkkityylinen papulisäke on maukas, täyttävä ruoka. Reseptissä voi käyttää erilaisia papuja: pinto- tai kidneypapuja, valkoisia tai ruskeita papuja. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä. Sopii myös nachojen tai tacojen kera.

Ainekset

4 annosta
1 pkt (120 g)
fileepekonia
1 - 2 (200 g)
sipulia tai nippu kesäsipulia
1
valkosipulin kynsi
1 tlk (250 / 400 g)
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1
laakerinlehti
2 rkl
fariinisokeria
1/2 - 1
punainen chilipalko
1 prk (2,5 dl)

Ohje

  1. Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista tilavalla pannulla keskilämmöllä.
  2. Halkaise sipulit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Lisää pannulle. Murskaa valkosipulin kynsi ja lisää pekoni-sipuliseokseen.
  3. Lisää pavut kastikkeineen, laakerinlehti ja fariinisokeri. Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna. Lisää pannulle.
  4. Anna kiehua muutaman min ajan. Lisää kerma, sekoita. Hauduta 5 min.
  5. Tarjoa grilliruoan lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
5 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Nimetön16.7.2016 kello 18:21
Oli kyllä erinomaista. Ei saatu Kippari-kermaa, mutta laitoin kolme yrttiä. En laittanut kuutiopekonia, vaan ihan tavallista. Söimme karitsan kanssa. Sopisi myös perunan, pastan tai minkä tahansa lihan kanssa. Fariinisokerin tilalle laitoin hunajaa. Toimii. Suosittelen!