
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g vihreitä papuja
- 0 kg vettä, suolaa
- ½ dl cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä
-
75 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
-
½ (n. 2 rkl)
sitruunan mehu
- 1-2 valkosipulin kynttä
Voit kokeilla myös -
½ tl
kynteliä
- 1 rkl lehtipersiljaa
Voit kokeilla myös
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä pavut suolalla maustetussa vedessä, n. 5 min. Tarkista kypsyys.
- Rouhi cashewpähkinät tai pinjansiemenet veitsellä. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla keskilämmöllä.
- Lisää pähkinöiden tai pinjansiementen joukkoon voi ja sitruunamehu tai hienonnetut valkosipulin kynnet. Lisää lopuksi hienonnettu yrtti.
- Siirrä valutetut, sopivan kypsät pavut pannulle. Anna maustua hetkisen kannen alla.
- Kaada pavut tarjolle kuumalla vedellä lämmitettyyn kulhoon. Kaada pannusta papujen päälle voisula-pähkinäseos.
- Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
223 kcal
Proteiini
2,9 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
21,2 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä