Chili sin carne

Chili sin carne
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Chili sin carne

Chili sin carne

Chili sin carne on ruokaisa ja herkullisen tulinen kasvismuhennos, johon pavut tuovat täyttävyyttä ja proteiinia. Chili sin carne maistuu riisin kanssa, tortillan välissä tai nachoilla dippaillen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 rkl
1
sipuli hienonnettuna
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 - 2
tuoretta chiliä hienonnettuna
200 g
punaista paprikaa pieninä kuutioina
2 tl
juustokuminaa
1 tlk (285 g)
mustapapuja, kypsiä
1 tlk (285 g)
kidneypapuja
200 g
pakastemaissia
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2 prk (à 200 g)
tuoretta korianteria

Tarjoiluun

180 g
nachos-chipsejä

Ohje

  1. Kuumenna Oivariini korkeareunaisessa pannussa tai laakeassa kasarissa. Kuullota sipulit, chili ja paprika. Lisää pannulle juustokumina, sekoittele hetki.
  2. Lisää valutetut pavut, maissi, tomaattimurska, suola ja pippuri. Anna kiehua hiljalleen muutama 15 min.
  3. Viimeistele crème fraîchella ja korianterilla.
  4. Tarjoa nachoksien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
159 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
6 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.