
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg jauhoisia perunoita
- 6-7 dl vettä
- 1 tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- ripaus jauhettua valkopippuria
Pinnalle
-
50 g
Valio Oivariini® kolme öljyä rasvaaValio Oivariini® kolme öljyä on vähärasvaisempi uutuuslevite, jonka maussa yhdistyvät avokadoöljyn pehmeys ja kurpitsansiementen paahteisuus.…
- 0 kg hienonnettua persiljaa
- 0 kg erilaisia siemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja paloittele perunat.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää perunat ja suola. Keitä, kunnes perunat kypsiä.
- Soseuta sauvasekoittimella. Lisää joukkoon ruokakerma ja pippuri. Notkista tarvittaessa tilkkasella vettä. Kuumenna.
- Tarjoa keitto Oivariini rasvan, persiljasilpun ja siemenien kanssa.
Perunavelli
- Sosekeitto taipuu perunavelliksi samalla ohjeella käyttämällä veden sijaan nesteenä Valio Kiehu™ maitojuomaa (huom. sisältää laktoosia). Lisää sitä lopuksi vielä sen verran, että rakenne löystyy velliksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
71 kcal
Proteiini
1,2 g
Hiilihydraatti
8,8 g
Rasva
3,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- jauhettua valkopippuria
- hienonnettua persiljaa
- erilaisia siemeniä