Sesonki
10 hävikkireseptiä jouluruokien rippeille
Sano hävikille heipat ja ota käyttöön kaikki tähteet, mitä joulupöydästä jää. Tuunaa puurosta jälkkäri, kinkusta quiche ja laatikoista rapeita rieskoja.
Jouluherkuttelu on ihanaa, mutta yhtä mukavalta tuntuu sekin, kun jouluillallisen jälkeen voi siirtyä miettimään toisenlaisia ruokia. Jos aatolta jäi yli laatikoita, perunoita, kinkkua tai kalaa, tai tallella on vielä suklaata tai pipareita, lukaise nämä reseptivinkit.
1. Banaani-pähkinäjoulupuuro
Tee ylijääneestä riisipuurosta jälkkäri tai välipala, joka on vielä tavallista riisipuuroakin herkumpi. Puuron sekaan uppoaa vaniljakastiketta, pekaanipähkinöitä, kanelia, banaania ja vaahterasiirappia. Paista uunissa ja nauti.