AURA pipari-hedelmäpelti

AURA pipari-hedelmäpelti
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA pipari-hedelmäpelti

AURA pipari-hedelmäpelti

Jäikö joulun herkkuja yli? Tee lopuista suklaakonvehdeista, pipareista, hedelmistä ja AURA juustosta herkullinen paistos ja tarjoa jälkiruokana maustetun fraîchen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ - 1 pkt (à 170 g)
10 kpl ((90 g))
suklaakonvehteja
500 g
tuoreita luumuja , aprikooseja, persimonia
1
banaani

Piparicrumble

1 dl
mantelilastuja
1 dl (30 g)
saksanpähkinöitä puolitettuina
3 rkl
1 rkl
fariinisokeria
n. 50 g
piparkakkuja

Vaahterasiirappifraiche

1 prk (150 g)
1 ½ rkl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Paloittele AURA. Puolita suklaakonvehdit.
  2. Poista hedelmistä kivet. Paloittele. Levitä hedelmät, AURA ja suklaat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  3. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 5 min. Valmista sillä aikaa piparicrumble.
  4. Piparicrumble: yhdistä mantelilastut, pähkinät, voi, fariinisokeri ja käsin murretut piparit.
  5. Lisää piparicrumble esipaistetulle hedelmäpellille. Jatka paistamista vielä n. 7 min.
  6. Mausta crème fraîche vaahterasiirapilla.
  7. Tarjoa vaahterasiirappifraiche lämpimän AURA pipari-hedelmäpellin kanssa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›