AURA pipari-hedelmäpelti

AURA pipari-hedelmäpelti

Jäikö joulun herkkuja yli? Tee lopuista suklaakonvehdeista, pipareista, hedelmistä ja AURA juustosta herkullinen paistos ja tarjoa jälkiruokana maustetun fraîchen kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ - 1 pkt (à 170 g)
10 kpl ((90 g))
suklaakonvehteja
500 g
tuoreita luumuja , aprikooseja, persimonia
1
banaani

Piparicrumble

1 dl
mantelilastuja
1 dl (30 g)
saksanpähkinöitä puolitettuina
3 rkl
1 rkl
fariinisokeria
n. 50 g
piparkakkuja

Vaahterasiirappifraiche

1 prk (150 g)
1 ½ rkl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Paloittele AURA. Puolita suklaakonvehdit.
  2. Poista hedelmistä kivet. Paloittele. Levitä hedelmät, AURA ja suklaat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  3. Paista uunin yläosassa 225 asteessa 5 min. Valmista sillä aikaa piparicrumble.
  4. Piparicrumble: yhdistä mantelilastut, pähkinät, voi, fariinisokeri ja käsin murretut piparit.
  5. Lisää piparicrumble esipaistetulle hedelmäpellille. Jatka paistamista vielä n. 7 min.
  6. Mausta crème fraîche vaahterasiirapilla.
  7. Tarjoa vaahterasiirappifraiche lämpimän AURA pipari-hedelmäpellin kanssa jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
78 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)