Makean suolainen galette tehdään rennosti suoraan uunipellille. Chilituorejuusto tuo taikinaan hiukan potkua, mikä lisää ulottuvuutta galetten aromikkaaseen makumaailmaan. Galette sopii erinomaisesti tarjottavaksi pikkujouluissa, loppuvuoden illanvietoissa tai suolaisena illtapalana. Tätä on pakko kokeilla!
Pohja | |
---|---|
100 g | |
3 dl | vehnäjauhoja |
½ tl | leivinjauhetta |
½ rasiaa (à 200 g) | |
Täyte | |
1 pkt (170 g) | |
4 kpl | viikunoita , tuoreita tai kuivattuja |
140 g | pekonia |
8 kpl | pekaanipähkinöitä |
Pinnalle | |
( 2 rkl | vaahterasiirappia tai hunajaa ) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.