Clafoutis on alkujaan ranskalainen jälkiruoka, jota voisi kuvailla pannukakun ja makean vanukkaan välimuodoksi. Perinteisesti clafoutikseen lisätään marjoja, mutta tässä jälkiruoassa pilkistelee herkullisia kinuskisattumia. Kauden marjat pääsevät mukaan lautaselle jälkiruoan lisukkeena.
2 ½ rkl | perunajauhoja |
1 ½ dl | |
1 dl | |
3 | kananmunaa |
1 rkl | vaniljasokeria |
½ - 1 prk (à 200 g) | |
tuoretta rosmariinia | |
Lisäksi | |
---|---|
kauden marjoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.