Clafoutis on alkujaan ranskalainen jälkiruoka, jota voisi kuvailla pannukakun ja makean vanukkaan välimuodoksi. Perinteisesti clafoutikseen lisätään marjoja, mutta tässä jälkiruoassa pilkistelee herkullisia kinuskisattumia. Kauden marjat pääsevät mukaan lautaselle jälkiruoan lisukkeena.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
2 ½ rkl | perunajauhoja |
1 ½ dl | |
1 dl | |
3 | kananmunaa |
1 rkl | vaniljasokeria |
½ - 1 prk (à 200 g) | |
tuoretta rosmariinia | |
Lisäksi | |
---|---|
kauden marjoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.