
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h 50 min
Yhteensä
13 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g piparkakkutaikinaa, laktoositon
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 5 keltuaista
Pinnalle
- 2 rkl sokeria
- 2 dl marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Kauli piparkakkutaikina ja nosta piirasvuokaan (n. 30 x 20 cm). Painele tiiviisti pohjalle ja reunoille. Anna jähmettyä jääkaapissa n. 15 min (näin piirakan reunat eivät valu esipaiston aikana). Esipaista pohja uunin alatasolla 250 asteessa 8 min.
- Sekoita kerma, maito ja keltuaiset tasaiseksi. Kaada seos vuokaan esipaistetun pohjan päälle.
- Jatka paistamista uunin keskitasolla 150 asteessa n. 40 min. Täyte saa olla keskeltä hyllyvää.
- Anna jäähtyä viileässä yön yli. Ripottele kylmän piirakan pinnalle sokeria ja kuumenna sokeri kaasupolttimella rapeaksi. Tarjoile marjojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
257 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
25,8 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa