
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g valmista murotaikinaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl fariinisokeria
- 3 vartta tuoretta rosmariinia
- 4 appelsiinia
Lisäksi
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata muropohja.
- Kuutioi voi uunivuoan (n. 32 x 22 cm) pohjalle. Lisää myös fariinisokeri ja rosmariinin oksat vuoan pohjalle.
- Kuori ja viipaloi appelsiinit. Asettele viipaleet vuokaan.
- Kauli muropohjaa hiukan ohuemmaksi uunivuoan muotoon. Nosta taikina vuokaan appelsiiniviipaleiden päälle.
- Paista uunin alatasolla 225 asteessa 30 min. Jäähdytä hetki ja kumoa tarjolle.
- Vaahdota kerma ja kreemi keskenään. Tarjoile lämpöisen tarte tatinin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa